IDEJNI PROJEKTI

Prema Zakonu o prostornom uređenju i gradnji izrađujemo idejne projekte.

Nakon što smo definirali izgled, veličinu, namjenu i smještaj objekta izrađujemo idejni projekt.

U idejnom projektu potrebno je definirati i način priključenja na komunalnu infrastrukturu.

Svrha idejnog projekta je prikupiti suglasnosti nadležnih poduzeća (vodovod, kanalizacija, struja,….) te dobivanje lokacijske dozvole ili rješenja o uvjetima građenja ovisno o veličini samog objekta.

Nakon prikupljenih suglasnosti i dobivene dozvole pristupa se izradi glavnih projekata.

  • Hrvatski
  • English
Tvrtka partner:
"Brza realizacija. Ljubaznost. Komunikacija. Profesionalnost. Sve 5." Preporučam. Jakov Filipović
"Ako tražite brzo i efikasno rješenje za papirologiju i birokraciju vezanu uz građenje i legalizaciju s punim povjerenjem obratite se njima. Na sva pitanja daju brze i što mi je najbitnije konkretne odgovore pomažući nama "lajicima" snaći se u mnoštvu propisa, pravilnika, rješenja... Za mene su uvijek bili u pravo vrijeme na pravom mjestu. Sve što smo se dogovorili, zajedno smo realizirali. Uz njih mi legalizacija nije uopće problem. I za ostale njihove usluge obratiti ću im se i ubuduće s punim povjerenjem :-) Hvala još jednom." S poštovanjem, Anita Matek"
Izradu projektne dokumentacije i sve vezano za izdavanje gradjevinske dozvole za stambeni objekat sam po punomoci povjerio firmi PAVOR PROJEKT. Sve dopise i zavrzlame nase birokracije su rjesavali u rekordnom roku sto me je jako iznenadilo s cime sam jako zadovoljan obzirom da imam jako lose iskustvo u prethodnim slucajevima.  S pravom mogu recida je to firma s punim povjerenjem i da sam siguran u nasu sljedecu suradnju.
Posebno bi istaknuo rad direktorice s obzirom na dostupnost i komunikaciju.
Ivan Lujic Zagreb 2014. god

Jako smo zadovoljni suradnjom sa vašom cijenjenom firmom kojom smo riješili legalizaciju dijelova stambene zgrade građenih mimo glavnog projekta. Sve je odrađeno profesionalno i bez ikakvih problema. Veselimo se daljnjoj suradnji po pitanju novog etažiranja i upisa novih dijelova u zemljišnu knjigu.

Željko Tošić

"Suradnju smo započeli poslovima legalizacije našeg prostora gdje su do izražaja došle vaša profesionalnost s jedne strane te komunikativnost, smirenost i pristupačnost sa druge strane. Volja da se klijentu objasni procedura, upozori na moguće probleme, ponudi alternativa i na kraju promptno rješavanje istih vrlo su bitne osobine koje vas krase te su uzrok odluci da i ubuduće imate naše puno povjerenje i svaku preporuku."

S poštovanjem, Dejan Sipić