loading

Podijelite na društvenim mrežama
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

O NAMA

Tvrtka je osnovana 2010. godine, a glavna djelatnost je arhitektonsko projektiranje. Kroz godine rastemo i trenutno zapošljavamo četiri djelatnika iz područja arhitekture, građevinarstva, energetske učinkovitosti i prometa nekretninama.

Tvrtka je relativno mala, ali s iskustvom u struci, kvalitetnim referencama i provjerenim stručnim suradnicima.

Stalno praćenje novih propisa, usavršavanje i iskustvo je ono što obilježava naš tim.

Izrađujemo sve vrste projekata za ishođenje obavijesti, potvrda i dozvola za objekte različitih namjena (obiteljske kuće, stambene, stambeno – poslovne, poslovne, gospodarske objekte), kao i snimke za legalizaciju.

U tijeku projektiranja cilj nam je postići optimalno rješenje s obzirom na želje investitora, estetsko i funkcionalno oblikovanje građevine, te urbanističke zahtjeve.

U toku izgradnje objekta vršimo nadzor nad gradnjom i pripremu dokumentacije za tehnički pregled građevine.

Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu od ideje do uporabne dozvole i upisa građevine u zemljišne knjige u cijelosti ili kao posebne (etažirane) dijelove.

DSC02315

Ivana Pavor, direktorica i vlasnica tvrtke

DSC02345Nakon završenog školovanja i rada u ugostiteljstvu gdje je stekla velike sposobnosti komunikacije sa klijentima, počinje raditi u projektnom uredu. Osam godina kasnije odlučuje se pokrenuti vlastiti posao i otvara tvrtku PAVOR PROJEKT d.o.o. Uz konstantno učenje i stalno usavršavanje polaže i licencu za agenta za posredovanje u prometu nekretnina, te širi djelatnost tvrtke. U želji za konstantnim poboljšanjem usluga pohađa seminare različitih tema, od komunikacije sa klijentima do marketinga. Uspješno vodi svoj tim više od pet godina.

Kontakt: info@pavor-projekt.hr

Bratislav Radulović, dipl.ing.arh. – ovlašteni arhitekt

DSC02310Nakon završenog školovanja nekoliko godina predaje kao profesor u osnovnoj školi. Kasnije se zapošljava kao suradnik u projektnom uredu i odrađuje pripravnički staž. Sa godinama iskustva u praksi i formiranjem komore arhitekata postaje i njezin član. Kroz godine je sudjelovao na projektiranju i nadzoru velikog broja građevina različitih namjena, ima bogato iskustvo u samostalnom projektiranju i praćenju projekta od ideje do useljenja. I dalje se stalno usavršava i prati trendove u projektiranju te svojim doprinosom naš tim čini još uspješnijim.

Kontakt: arhitekt@pavor-projekt.hr

Ivan Vrbat, struč.spec.ing.aedif. – suradnik projektanta

DSC02328Još tijekom školovanja počinje raditi u našem timu na poslovima legalizacije. Kroz veliki broj izmjera na terenu i izrada projekata stječe znanje i iskustvo za rad u praksi. U našem timu radi kao suradnik projektanta i uvelike doprinosi svojim idejama. Izrađuje 3D vizualizacije i nastavlja svoje usavršavanje i dalje.

Kontakt: ivrbat@pavor-projekt.hr

Jasna Maričić, ing.građ. – ovlašteni energetski certifikator

DSC02322Nakon završenog školovanja počinje s radom u projektnom uredu. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo kao projektant suradnik u izradi dokumentacije za gradnju i veliki broj legalizacija. Po završetku legalizacija pridružuje se našem timu kao suradnik projektanta. Danas je i ovlašteni energetski certifikator.

Kontakt: jasna@pavor-projekt.hr