O Nama

Glavna djelatnost tvrtke je arhitektonsko projektiranje, od početnog idejnog rješenja do uporabne dozvole.

Tvrtka je relativno mala, ali s iskustvom u struci, kvalitetnim referencama i provjerenim stručnim suradnicima.

Prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama izrađujemo projekte za legalizaciju objekata i ishodimo potrebnu dokumentaciju.

Izrađujemo sve vrste projekata za ishođenje rješenja o uvjetima građenja, potvrde projekata, rješenja o izvedenom stanju za objekte različitih namjena (obiteljske kuće, stambene, stambeno – poslovne, poslovne, gospodarske objekte).

Prema novom Zakonu o prostornom uređenju i Zakonu o gradnji izrađujemo dokumentaciju potrebnu za izgradnju objekata.

S našim ugovornim suradnicima možete dogovoriti izradu energetskih certifikata.

Naši djelatnici:

Ivana Pavor, direktor
info@pavor-projekt.hr

Bratislav Radulović, dipl. ing. arh. – ovlašteni arhitekt
arhitekt@pavor-projekt.hr

Ivan Vrbat, bacc. ing, aedif. – suradnik arhitekta
ivrbat@pavor-projekt.hr, mob: 098/90 70 178

Jasna Maričić – ing. građ. – projektant suradnik
jasna@pavor-projekt.hr

Marijana Zore – administrator
ured@pavor-projekt.hr

Naši stalni suradnici:

VIZURA d.o.o. za geodetske usluge

Zrinka Vrljić, dipl. ing. geod.
098/4708 – 47

Antonio Šaravanja, dipl. ing. geod.
098/9829 – 890

vizura.geo@gmail.com

Aktis Projekt d.o.o.

ovlašteni energetski certifikator

Jakov Ahel, dipl.ing.arh.

01/5530064

aktis.projekt@gmail.com

 

MITON d.o.o. 

Izrada statičkih proračuna – građevinski projekti

Mira Globočnik, dipl.ing.građ. 

01/3751 850

091/ 3701 494

mitondoo@gmail.com

 

 

 

pavor-projekt

Tvrtka partner:

Vaš kutak

"Brza realizacija. Ljubaznost. Komunikacija. Profesionalnost. Sve 5." Preporučam. Jakov Filipović
"Ako tražite brzo i efikasno rješenje za papirologiju i birokraciju vezanu uz građenje i legalizaciju s punim povjerenjem obratite se njima. Na sva pitanja daju brze i što mi je najbitnije konkretne odgovore pomažući nama "lajicima" snaći se u mnoštvu propisa, pravilnika, rješenja... Za mene su uvijek bili u pravo vrijeme na pravom mjestu. Sve što smo se dogovorili, zajedno smo realizirali. Uz njih mi legalizacija nije uopće problem. I za ostale njihove usluge obratiti ću im se i ubuduće s punim povjerenjem :-) Hvala još jednom." S poštovanjem, Anita Matek"
Izradu projektne dokumentacije i sve vezano za izdavanje gradjevinske dozvole za stambeni objekat sam po punomoci povjerio firmi PAVOR PROJEKT. Sve dopise i zavrzlame nase birokracije su rjesavali u rekordnom roku sto me je jako iznenadilo s cime sam jako zadovoljan obzirom da imam jako lose iskustvo u prethodnim slucajevima.  S pravom mogu recida je to firma s punim povjerenjem i da sam siguran u nasu sljedecu suradnju.
Posebno bi istaknuo rad direktorice s obzirom na dostupnost i komunikaciju.
Ivan Lujic Zagreb 2014. god

Jako smo zadovoljni suradnjom sa vašom cijenjenom firmom kojom smo riješili legalizaciju dijelova stambene zgrade građenih mimo glavnog projekta. Sve je odrađeno profesionalno i bez ikakvih problema. Veselimo se daljnjoj suradnji po pitanju novog etažiranja i upisa novih dijelova u zemljišnu knjigu.

Željko Tošić

"Suradnju smo započeli poslovima legalizacije našeg prostora gdje su do izražaja došle vaša profesionalnost s jedne strane te komunikativnost, smirenost i pristupačnost sa druge strane. Volja da se klijentu objasni procedura, upozori na moguće probleme, ponudi alternativa i na kraju promptno rješavanje istih vrlo su bitne osobine koje vas krase te su uzrok odluci da i ubuduće imate naše puno povjerenje i svaku preporuku."

S poštovanjem, Dejan Sipić

“Odlično odrađena legalizacija kuće brzo i jednostavno. Vrlo profesionalan odnos prema klijentima.”

Dubravko Martinez

“Koliko smo zadovoljni pokazuje činjenica da smo dva važna projekta-legalizaciju i projektiranje povjerili firmi Pavor-projekt,stručnom
i uvježbanom timu koji je na sve naše prijedloge i probleme našao najbolja rješenja i odgovore.
Rado Vas preporučam svima koji žele stručnost,brzinu i efikasnost,a napose ostvarene dogovorene rokove.  Briga i razumijevanje za klijenta je posebnost firme Pavor-projekt.

Preporučam,Tajana Kokanović”

“Velika pohvala za izvršen rad u vezi legalizacije posao obavljen korektno ,brzo i po povoljnoj cijeni jako smo zadovoljni i želimo i dalje surađivati,pa ovim putem i drugima ih preporučujemo”

Jasna Gudelj

“Poštovani djelatnici Pavor-projekta,
pošto smo na početku suradnje oko projekta gradnje obiteljske kuće mogu reći da je dosadašnja suradnja bila izvrsna, iznad očekivanja.
Pokazali ste da znate svoj posao, zakonske norme, redoslijed procedura. Poštujete i uvažavate svoje klijente i njihove želje bez pretjeranih obećanja i lakih rješenja. Sugestije koje dajete nenametljivo, baziraju se na poznavanju struke i propisa s ciljem što boljeg konačnog ishoda projekta. Nadam se da će tako i ostati tijekom dalje suradnje. Već sam vas preporučio onima koji kane raditi nešto iz vašeg djelokruga rada. Samo nastavite tako ! Lijep pozdrav!”

Zvonimir Zore